Over de Talen Academie

Onze Talen Academie biedt een keur aan workshops en trainingen. Je krijgt volop de ruimte om je te ontwikkelen en te laten zien wat je in je mars hebt.

 


Leren en ontwikkelen

We zijn een familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar bestaat en dat merk je! Onze medewerkers vormen de basis voor ons succes. Zij staan bij ons op 1. Wij zien wie je bent en wat je in je mars hebt. Talen helpt je om het beste uit jezelf te halen in en biedt mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling passend bij je functie en ambitie. Vanuit de Talen Academie bieden wij diverse workshops en online trainingen via GoodHabitz aan, zodat je up-to-date blijft over nieuwe ontwikkelingen, technieken en toepassingen.

 

Erkend Leerbedrijf


Talen Vastgoedonderhoud wil een duurzame bijdrage leveren aan voldoende technisch vakmanschap in de bouw. Daarom zijn we een leerbedrijf waar (v)mbo-leerlingen terecht kunnen voor het praktijkdeel van hun opleiding. Als Erkend Leerbedrijf maken wij binnen onze dagelijkse bedrijfsvoering tijd, ruimte en middelen vrij om veilige leerwerkplekken te creëren voor leerlingen. We maken gebruik van een praktijkleerplan om de leerlingen gestructureerd op te leiden en hebben een praktijkopleider in dienst die de leerlingen deskundig begeleidt. Deze praktijkopleider is opgeleid tot leermeester die de vakinhoudelijke kennis goed kan overdragen. Hij of zij houdt contact met de school van de leerlingen om op de hoogte te blijven van het verloop van de praktijkopleiding.

IK café


Twee keer per jaar organiseren wij het IK café (Innovatie en Kennis) waarin actuele onderwerpen worden behandeld. Brandveiligheid, Hostmanship, Flora & Fauna en NLP; diverse onderwerpen komen aan bod.

Beste Werkgever

 

In 2020 hebben onze collega’s Talen Vastgoedonderhoud bekroond met een 8,2. Hierdoor mag Talen Vastgoedonderhoud het label ‘World-class Workplace’ (voorheen Beste Werkgever) voeren. Een mooi vervolg, want in 2015/2016 en 2017/2018 zijn we ook al verkozen tot één van de Beste Werkgever. De uitkomsten zijn gebaseerd op medewerkersonderzoeken. 

“Talen Vastgoedonderhoud is een sociale organisatie waar medewerkers heel bevlogen en betrokken zijn. Ze krijgen de ruimte om projecten op een eigen manier uit te voeren. De medewerkers zijn klantgericht en ervaren een prettige werkomgeving waarin zij goed kunnen (samen)werken en presteren. De enorme betrokkenheid van medewerkers en de manier waarop de organisatie is ingericht, maakt dat de klant echt op nummer 1 staat!”
 

 

Contact

Talen Vastgoedonderhoud
afdeling P&O
055 - 5 290 290
vacature@talen.nl

 

Beleef Talen 

Ben je benieuwd naar de meest Recente projecten? Klik hier voor een overzicht.


© 2019 Talen Vastgoedonderhoud    l    Algemene voorwaarden   l    Vacatures    l     Downloads