Talen Verhalen

Onze mensen vertellen je graag meer 
over hun visie en hun persoonlijke 
ervaringen bij Talen.

 

Talen blogt


“Het kan voor mij niet gauw mooi genoeg zijn!”
Harry Albers – teamleider


Glaszetter, kitter, schilder, timmerman en nu alweer jaren teamleider. Harry Albers is een allrounder, daar is geen twijfel over mogelijk. Inmiddels werkt hij meer dan vijftien jaar bij Talen. Je kunt dus wel zeggen dat hij weet wat er nodig is om kwaliteit te kunnen leveren. “Dat spreekt voor mij voor zich: kwaliteit zit in mensen”, aldus Harry


 

 

 


”Zó mooi dat ik vijftig jaar ervaring mag doorgeven! Charles van Kampen - adviseur planmatig onderhoud

Werk je bij Talen dan ken je Charles van Kampen, de man met goede verhalen en met een ware schat aan vakkennis. We kunnen gerust zeggen dat Charles een wandelende encyclopedie is. Bovendien deelt hij zijn kennis graag, vanuit liefde voor het vak én met een doel 

 

 

 

 

"Ik wacht niet af, maar denk al mee en vooruit voordat we samen starten." Patrick Bakker - adviseur vastgoedonderhoud

What's in a name? Die uitdrukking gaat zeker op voor de veelzijdige functie van Patrick Bakker: adviseur vastgoedonderhoud. Geen van zijn dagen zijn gelijk. En dat geldt ook voor de projecten waar hij aan werkt. 


 

 

 

 

“Gezamenlijke doelen zijn er om samen naartoe te werken” Willie Altink - teamleider 

Woningen die tot in de puntjes verzorgd zijn? Hier is Willie Altink met zijn team aan het werk. Willie praat graag over zijn werk. Hij begint zijn verhaal al terwijl hij langzaam naar beneden zakt met zijn hoogwerker. “Als teamleider regel ik de zaken wanneer dat nodig is, heb ik tijd over dan werk ik gewoon mee. Die afwisseling, dat vind ik het mooiste wat er is.” 


 

“Mijn doel? Dat de bewoners het leuk vinden dat we er waren.” André van Doornik - projectleider

 We ontmoeten André in ‘zijn natuurlijke omgeving’: op locatie. Deze keer een omvangrijk renovatieproject aan de Garietstraat in Amersfoort. Het project zit in de laatste fase en zijn werk zit er hier bijna op. Een fiks project: dat vraagt om voorbereiding en aandacht, aldus André 

 

“Ik voel me verantwoordelijk voor de mannen buiten Jantien de Boer - projectcoördinator

Alweer bijna 10 jaar voelt Jantien zich thuis bij Talen Vastgoedonderhoud. Begonnen als stagiaire en vervolgens ‘blijven hangen’. Een heel bewuste keuze, want ons vakgebied en bedrijf zijn volop in beweging. En dat is precies waarom Jantien het zo naar haar zin heeft in haar werk en tussen haar collega’s. “Mijn werk heeft zoveel verschillende kanten”, vertelt Jantien met een brede lach. “Eigenlijk alles vind ik leuk.” 

 

 


“Ik wil gewoon heel goed zijn in wat ik doe!”
Rik Leenders - assistent-schilder

 Het schildersvak leer je natuurlijk in de praktijk, zo vindt Rik Leenders. Voor hem was en is Talen Vastgoedonderhoud zijn leerschool, want alweer tweeënhalf jaar geleden begon hij hier zijn opleiding tot assistent schilder. Inmiddels heeft hij z’n diploma en werkt Rik in vaste dienst. “Ik leer nog elke dag, hoor. Mijn vak gaat wat mij betreft verder dan de kwast en een pot verf.”  

 


“Kwaliteit staat voorop, maar gezelligheid is net zo belangrijk!” Gert Wesselink - projectleider 

Betrokkenheid. Het woord valt meerdere keren wanneer we met Gert Wesselink over zijn werk praten. Dat hij zelf meer dan betrokken is, dat is duidelijk. Bevlogen, dat is hij ook. Het is precies wat nodig is om werk te leveren waar de bewoners en de klant blij van worden” aldus Gert. Zijn boodschap: “Goed werk ontstaat niet vanzelf”. 
 


 


“Ik werk bij mensen thuis. Dat maakt het voor mij  bijzonder.” Manuel Sanchez - timmerman, vaste inlener

Geboren in Spanje, drieëntwintig jaar geleden naar Engeland verhuisd, acht jaar later vertrokken naar Nederland. En hij bleef, want Manuel had het hier naar zijn zin. Inmiddels werkt hij alweer zo’n tien jaar voor Talen. “Talen en ik vonden elkaar via een uitzendbureau voor zzp’ers”, vertelt Manuel. “Op de eerste dag had ik meteen een klik met m’n toenmalige collega’s. Ik voelde me welkom op de werkvloer, het was gezellig én alles was goed geregeld. 


 

 

 

Talen vlogt


Kijkje bij leermeester
Ronny Peters

Kim reist af naar Arnhem om op locatie te gaan kijken bij collega Ronny Peters, leerlingbegeleider bij Talen Vastgoedonderhoud. Ronny is onlangs uitgeroepen tot Leermeester van het Jaar. Wat maakt iemand tot leermeester en wat is er zo leuk aan? Kim spreekt ook met leerling Tonnie.


Kijkje bij de Hofjesbuurt in Nijmegen

Kim gaat op bezoek in de Hofjesbuurt in Nijmegen waar vandaag de balkons worden geplaatst. Uitvoerder Cor Snoeren vertelt over het groot onderhoudsproject aan 192 etagewoningen en 87 eengezinswoningen van woningcorporatie Talis. Bewonersbegeleider Conny Martens neemt ons mee door de verschillende fasen van het project en de energiezuinige maatregelen die worden toegepast op de woningen.


Voor dag en dauw met uitvoerder
Louwe Post

Voor dag en dauw met uitvoerder Louwe Post. Kim gaat op pad met uitvoerder Louwe Post in Hattem. In dit pittoreske Hanzestadje vertelt hij over zijn werkzaamheden bij Talen Vastgoedonderhoud. Kijk je mee?

 

Contact 

Talen Vastgoedonderhoud
afdeling P&O
055 - 5 290 290
vacature@talen.nl

 

Beleef Talen 

Ben je benieuwd naar de meest recente projecten? Klik hier voor een overzicht.


© 2019 Talen Vastgoedonderhoud    l    Algemene voorwaarden    l    Vacatures    l    Downloads